Full Swing Pakket

ABOS: accountantskantoren die hun backoffice samen regelen
ABOS - Accountants Back Office Samen

Full Swing Pakket

Met het Full Swing Pakket koop je een volledig ingericht applicatielandschap, dat klaar is voor gebruik op jullie accountantskantoor. Dat altijd up-to-date is. En waarmee je als kantoor altijd compliant bent.

Wat zit er in het Full Swing Pakket?

  • Alle software die je als accountantskantoor nodig hebt: Alure (uitgebreid), CaseWare (Financials, SBR, Samenstelmanager) en MS Office (inclusief Outlook Exchange). Optioneel zijn fiscale software en salarissoftware. Alles in de cloud, met eigen licenties en altijd de laatste versie.
  • Een kwaliteitshandboek dat is teruggebracht tot de essentie: een werkbaar en eenvoudig op te schalen document dat past bij de omvang van jullie kantoor. Inbegrepen zijn alle op jullie kantoor aangepaste formulieren en sjablonen.
  • De volledige hosting van alle software, ook de software die jullie niet via OfficeBox gebruiken. Je hebt geen eigen servers meer nodig. Geen omkijken meer naar updates. Geen onderhoud meer. Geen storingen. Alles is centraal geregeld.
  • Alle nieuwe, vaktechnische content die uit veranderende inzichten en wet- en regelgeving voortkomt, wordt automatisch in de handboeken en onderliggende software ingeladen. Je bent als kantoor altijd compliant!
  • De meeste kantoren hebben geen eigen ICT-professional en moeten bij onderhoud, migraties of storingen terugvallen op een externe partij. Deze heeft niet altijd kennis van de manier waarop accountantskantoren werken. Met het Full Swing Pakket heb je tegen een relatief aantrekkelijk uurtje factuurtje je eigen ICT-professional tot je beschikking die thuis is in de accountancy.

Profiteer straks van alle voordelen die ABOS ook jouw kantoor te bieden heeft!

Geînteresseerd?

Neem dan contact op

Contact

Nieuwsbrief


© Copyright ABOS Groep B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen