Hosting Pakket

ABOS: accountantskantoren die hun backoffice samen regelen
ABOS - Accountants Back Office Samen

Full Swing Pakket

Voor veel kantoren is de investering in eigen servers hoog. En dan heb je ook nog eens terugkerende kosten voor onderhoud, de onzekerheid over de beveiliging van je data en irritaties over het niet-samenwerken van applicaties. Al die zorgen nemen wij je weg met het Hosting Pakket.

Wat zit er in het Hosting Pakket?

  • Je werkt voortaan volledig of deels in de cloud. Met bijvoorbeeld alleen Alure, Caseware en MS Office of in combinatie met andere applicaties. Dit zal bijvoorbeeld afhangen van de leeftijd van de huidige server. Als je in de cloud werkt, kun je voortaan vanaf iedere werkplek met een verbinding met internet je werk doen. Je applicaties en bestanden zijn altijd en overal bereikbaar.
  • Wij koppelen de programma’s waar jij mee werkt aan elkaar. Dat is namelijk een van de frustraties van veel kantoren: dat applicaties niet lekker samenwerken en data niet congruent zijn. Dat verhoogt het risico op fouten. Met het Hosting Pakket ondervang je dat.
  • De meeste kantoren hebben geen eigen ICT-professional en moeten bij onderhoud, migraties of storingen terugvallen op een externe partij. Deze heeft niet altijd kennis van de manier waarop accountantskantoren werken. Met het Hosting Pakket heb je tegen een relatief aantrekkelijk uurtje factuurtje je eigen ICT-professional tot je beschikking die thuis is in de accountancy.

Profiteer straks van alle voordelen die ABOS ook jouw kantoor te bieden heeft!

Geînteresseerd?

Neem dan contact op

Contact

Nieuwsbrief


© Copyright ABOS Groep B.V. - website: Van Dongen Design - Inloggen